Ngapikake Panjenengan Home

Ngapikake Panjenengan Home

Apa Sampeyan Bisa Lakukan Kanggo Ngapikake Panjenengan Home

Hot

Thursday, December 28, 2017

Apa Sampeyan Bisa Lakukan Kanggo Ngapikake Panjenengan Home!

December 28, 2017 0

Ana akeh panggonan gedhe kanggo nemokake saran lan gagasan kanggo proyek dandan omah kanggo wong kabeh tingkat skill. Akeh buku, video, piranti lunak lan e-buku sing kasedhiya kabeh nyedhiyakake kekayaan informasi. Tip-tip iki ngandhut sawetara nasihat sing paling apik kanggo ngewangi sampeyan sinau kanggo nggoleki proyek perbaikan ngarep kanthi bener.

Nalika nyoba kanggo milih proyek, nimbang apa sampeyan rencana ing sade utawa tetep lan banjur milih carane nggawe proyek sampeyan kudu. Sampeyan bisa uga hard kanggo ngedol yen sampeyan nambah akeh utawa tutul pribadi menyang omah sampeyan.

Sampeyan kudu nimbang mundhut unit kombo yen sampeyan manggon ing kondo, apartemen, utawa omah cilik sing ora duwe ruangan kanggo mesin cuci lan pengatus. Satunggal unit kombo bakal njupuk babagan jumlah spasi sing padha karo dishwasher. Iki mesin dicuci lan garing sandhangan ing unit padha.

Sampeyan bisa nggawe langit-langit sing luwih dhuwur kanthi ngetrapake rong tip sederhana. Tambah lampu funky menyang kamar utawa tembok tembok ing luwih saka siji werna. Iki nggawe ilusi optik ing kamar. Matanya bisa tetep fokus tumuju ing garis kasebut, lan bisa nggawe langit-langit katon luwih dhuwur tinimbang wong.

Nambah sawetara panggonan panyimpenan menyang omah kanthi nggunakake kothak sepatu lawas kanggo item sing ora ditepungi. Gunakake wallpaper lawas ing kotak sepatu kanggo menehi desain modern. Iki bisa dadi cara sing apik kanggo nambah drama menyang kamar ing omah sampeyan, lan uga bakal dadi solusi panyimpenan sing apik.

Tuku perabotan anyar saben sapisan, nyegerneake penampilan lan njaga kamar sing anyar. Tinimbang tuku anyar sampeyan bisa nggawe kreatif kanthi nemokake unik bêsik sing digunakake alon-alon. Sampeyan bisa nemokake prasaja nalika mbuku barang, kalebu perabotan. Sawetara item tangan kapindho mbutuhake sawetara TLC, nanging kanthi wektu sing dikarepake, bisa ngowahi tampilan lan aran omah sampeyan.

Sawise seminggu, sethithik, bledug omahmu. Kathah bledug bisa nglumpukake ing wektu cilik, nyebabake alergen bisa nglumpukake. Kejabi tetep wae minangka resik lan éndah kayadene, nalika sampeyan nganggo bledug kanthi rutin, sampeyan bisa nduwe posisi apik kanggo ndhelikake tandha karusakan, nyandhang, utawa infestasi ing omah sampeyan.

Sampeyan pawon iku panggonan sing apik kanggo miwiti ngapikake omahmu. Cucane apik yaiku cara sing bener kanggo miwiti. Gunakake solusi saka rong bagean TSP kanggo siji bagean banyu kanggo scrub tembok lan mbusak reresik lemak. Ngilangake pelumas lan cat keluwihan ing tembok. Sabanjure, cet pawon kanggo owah-owahan. Nggunakake warna tan bakal duwe efek sing atraktif lan dramatis.

Tuku sawetara potongan sealant lan ora kalebu konsep. Sampeyan sijine konsep excluders ing lawang sampeyan, lan padha mbantu mandheg udhara kadhemen saka teka lan udhara panas saka metu. Sijine sebaran segel ing bingkai lawang. Sampeyan bisa nemokake ing toko hardware lokal.

Gunakake soket kertas nalika nancepake utawa nancepake lumahing kayu, banjur ngecor nganggo kain lembab. Nggunakake sandpaper alus ing permukaan bakal Gamelan menyang malah rampung. Nggunakake klambi basah kanggo ngilangke item bakal ngilangi bledug lan njamin finish tetep Gamelan.

Sanajan proyek dandan omahmu mung fokus ing lanskap anyar, sampeyan kudu nggawe manawa karya anyar nglengkapi omah sampeyan. Lanskap sing ora ana hubungane karo omahmu utawa malah bentrok karo bakal mbuang-buang wektu lan dhuwit, nglakokaké sethithik kanggo nambah penampilan omahmu.

Ngrampungake ruang paling ngisor sampeyan ana ing antarane investasi paling gedhe sing bisa digawe. Wonten ing ruang paling ngisor sampeyan damel wewengkon ingkang ideal kangge karya, rekreasi, utawi kulawarga. Sampeyan bisa tuku bahan pagawean saka diskon lokal utawa toko perbaikan omah. Dening panggolekan ing lapangan kanggo ngrampungake ruang bawah tanah, sampeyan bisa ningkatake angka omah kanthi nganti telung puluh persen.

Lampu gantung minangka sentuhan gedhe, sanajan ing omah sing sederhana. Lampu gantung yang gemerlap apik kanggo nambah efek visual ing wilayah urip utawa ruang makan formal; akeh desain sing kasedhiya mung sawetara atus dolar. Yen sampeyan pengin lampu cahya kanggo madhang lan mateni akeh cahya, nggunakake 200 nganti 400 watt bolam.

Yen sampeyan pengin nggawe kamar panase aran seger lan anyar, cobanen ngukur meja saiki lan menehi finish anyar. Iki bisa njupuk akeh wektu, nanging proses bisa nggawe meja sing luwih lawas ngenani merek anyar. Njupuk wektu kanggo njamin asil gedhe.

Kanggo cara sing cukup prasaja kanggo ngresiki pawon kanthi cepet, nyoba nginstal sink anyar. Sink anyar bisa rampung nggawe pawon. Sinks teka ing macem-macem werna, gaya lan manéka warna.

Yen sampeyan duwe proyek dandan ageng sing dianterake, mesthine menehi katrangan marang kontraktor babagan alangan anggaran sing sampeyan duwe. Yen contractor mangerteni anggaran sampeyan ing ngarep, sampeyan bisa nggunakake bahan paling apik sing ana ing rega sampeyan. Iki bisa mbantu wong bisa menehi hasil sing paling apik babagan bahan sing dibutuhake. Loro-lorone pihak metu ing dhuwur.

Riset sembarang proyek sadurunge sampeyan miwiti. Manawa, gegaman kuwi nyenengake. Deleng kabel listrik sadurunge sampeyan miwiti, sanadyan. Perlu banget larang kanggo mbusak struktur lengkap, dadi sampeyan kudu mriksa.

Yen sampeyan pengin nempatake permukaan anyar ing omah sampeyan, stucco pilihan sing apik. Stucco cukup gampang diterapake, sanajan sampeyan kudu nggunakake formulir. Apa sampeyan gaweyan dhewe utawa ngrekrut profesional, njaba stucco anyar ing omah sampeyan bakal nemokake penampilan sing seger, apik kanggo akeh taun sing bakal teka.

Sawise sampeyan njupuk wektu kanggo nresep informasi iki, sampeyan bakal menehi saran luwih apik babagan cara paling apik kanggo ngatasi proyek dandan omah. Ana cukup informasi sing kasedhiya lan penting yen sampeyan ngerti cara nggunakake. Kanthi kabeh informasi sing ana ing pikirane, sampeyan bakal bisa nambah teknik lan nggawe gaya dandan ing omah sing bisa digunakake kanggo papan sampeyan.
Read More